Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 1 Απρίλη 2012 - αριθ. φύλλου: 11223

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και πανίσχυρο ΚΚΕ

Στην αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση τον Ιούνη έχουν ήδη συμφωνήσει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ενώ ψήφισαν μαζί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζονται

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διαγκωνίζονται μεταξύ τους για επιμέρους πλευρές της πολιτικής που συνυπηρετούν από κοινού με την τρόικα, προκειμένου να δείξουν στο λαό ότι έχουν τάχα διαφορετική πολιτική. Αλλά όχι μόνο ψήφισαν από κοινού περισσότερα από τα 2/3 των μέτρων που περιλαμβάνονταν στο πρώτο μνημόνιο για το οποίο η ΝΔ δημαγωγεί ότι καταψήφισε, όχι μόνο συγκυβέρνησαν, αφού αυτό επέβαλλαν το ταξικό συμφέρον του κεφαλαίου και η ανάγκη να χτυπηθεί πιο αποτελεσματικά το εργατικό - λαϊκό κίνημα, αλλά έχουν δεσμευτεί για τα βάρβαρα μέτρα που θα εφαρμόσουν αμέσως μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το ποιος και με ποιους θα πρωταγωνιστήσει στο σχηματισμό αστικής κυβέρνησης.


ΣΕΛ.  2   -   3,    6   -   7

Συνθήκες εργασιακής ζούγκλας για τους νέους εργαζόμενους

Κομμένο και ραμμένο στις επιταγές του κεφαλαίου για εργατικό δυναμικό φθηνό, ευέλικτο, εύκολα προσαρμόσιμο στις ανάγκες των επιχειρήσεων και με την ανεργία να διακόπτει ανά διαστήματα την περιπλάνησή του από τη μια θέση εργασίας στην άλλη, είναι το μέλλον που σχεδιάζουν για τη νέα βάρδια της εργατικής τάξης. Αυτή είναι η πραγματικότητα που διαμορφώνουν ο ένας μετά τον άλλο οι αντεργατικοί - αντιλαϊκοί νόμοι της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της.


ΣΕΛ.  11

Προσφορές

Ο Ζαχαρίας Αντύπας του Κων/νου προσφέρει στο ΚΚΕ 3.000 ευρώ ενίσχυση, για τους αγώνες του.

Ο σ. Γ. Μπ. προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 2.900 ευρώ ενίσχυση.


Σήμερα στη ΝΕΤ η Αλέκα Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ» και στους δημοσιογράφους Γ. Σκάλκο και Τ. Σαράντη, σήμερα Κυριακή, στις 9 το πρωί.



ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποκαλυπτική ιστορική αναδρομή

ΣΕΛ.  16   -   17
Νέα φοροληστεία του λαού

ΣΕΛ.  8
Τσακίζουν την Κοινωνική Ασφάλιση

ΣΕΛ.  9
Αντιλαϊκές αλλαγές σε Υγεία - Πρόνοια

ΣΕΛ.  15
Οικονομική ασφυξία για πανεπιστήμια και ΤΕΙ...

ΣΕΛ.  14

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ