Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ έγιναν χτες τα ξημερώματα πέντε γραφεία τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μικρές υλικές ζημιές υπέστησαν τα γραφεία στην οδό Μενεκράτους 73 στη Δάφνη, στην οδό Παρίτση 69 στο Ν. Ψυχικό και στην οδό Καποδιστρίου 16 στα Μελίσσια. Απόπειρες εμπρησμών, σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Θεομήτορος και Μπιζανίου στον Αλιμο και στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 83 στην Καισαριανή.

ΕΠΙΘΕΣΗ με εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια σημειώθηκε στις 6.20 χτες, στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Α' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ν. Αλευρά. Από την πυρκαγιά που προκλήθηκε εξωτερικά του γραφείου, που στεγάζεται στην οδό Κάνιγγος 28, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ σε επιμολυσμένη παρτίδα βρεφικού γάλακτος, εφιστά με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Η αρμόδια αρχή της Ελβετίας ενημέρωσε ότι η παρτίδα S06 του γάλατος πρώτης βρεφικής ηλικίας με την εμπορική ονομασία SANUTRI NATUR PRETERN και ημερομηνία λήξης 21/01/2010, διαπιστώθηκε ότι έχει επιμολυνθεί με τα βακτηρίδια E-Coli και Staphylococcus epidermidis. Το προϊόν διανέμεται μόνο σε νοσοκομειακές μονάδες και δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην ελληνική αγορά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ