Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΤΑ: Τίποτα ουσιαστικό δεν είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών για τα κρίσιμα ζητήματα (Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, απολύσεις συμβασιούχων και προσωρινά διοριστέων κτλ.) σε χτεσινή συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας της ΠΟΕ ΟΤΑ. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ, ο υφυπουργός με τη βοήθεια της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ περιόρισαν τη συζήτηση σε δευτερεύοντα ζητήματα όπως η εκλογική αποζημίωση.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σύσκεψη με θέμα «Η ανεργία στον κλάδο των κατασκευών» συγκαλεί σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., το Συνδικάτο Οικοδόμων Τρικάλων στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ομιλητής θα είναι ο Γ. Πάσουλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

ΓΑΛΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ: Σε γενική συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων και Συναφών Τυποποιημένων Προϊόντων Αττικής την Κυριακή 3 Οκτώβρη. Η συνέλευση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48) στις 10 το πρωί.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Σε γενική συνέλευση προχωρά την Κυριακή 3 Οκτώβρη στις 10 π.μ στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ακαδημίας και Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος) η Ενωση Λιθογράφων, Μισθωτών Γραφικών Τεχνών - Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ