Τετάρτη 20 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ απολύθηκε από αεροπορική εταιρεία γιατί επισκεπτόταν το «facebook» και άλλες ιστοσελίδες κατά την ώρα της εργασίας. Το Πρωτοδικείο, που κλήθηκε να κρίνει τη νομιμότητα της απόλυσης, έκρινε νόμιμο το λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση και δικαίωσε την αεροπορική εταιρεία. Το Πρωτοδικείο έκρινε ότι «πραγματικό κίνητρο της καταγγελίας (σ.σ. της σύμβασης) ήταν η πλημμελής και μη προσήκουσα άσκηση των συμβατικών υποχρεώσεων της εργαζομένης, η οποία δημιουργούσε προβλήματα στην ομαλή και αποδοτική άσκηση της εργασίας και στις ανάγκες της επιχείρησης και επέφερε ακολούθως κλονισμό της εμπιστοσύνης της εργοδότριας στο πρόσωπό της, εκ του οποίου εξέλιπε το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας».

ΕΝΑΣ 32ΧΡΟΝΟΣ συνελήφθη και μία 34χρονη αναζητείται από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελία εταιρείας πως άγνωστοι είχαν στήσει δίκτυο παρακολούθησης των αρχείων της, υποκλέπτοντας έτσι απόρρητα αρχεία.

ΛΗΣΤΕΙΑ Ενας εργαζόμενος στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τραυματίστηκε σοβαρά - σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣΑ - χτες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια ληστείας που σημειώθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Ακαδημίας 60 στο κέντρο της Αθήνας. Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ