Πέμπτη 4 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ με βόμβες «μολότοφ» πραγματοποίησε χτες στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων ομάδα ατόμων. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε οχήματα. Το Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 32Α.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ βρήκε ένα 11χρονο παιδί στη Λάρισα, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Το παιδί βρέθηκε στο κενό και παρότι η πτώση κάπως διακόπηκε από τέντα παρακάτω ορόφου, τελικά ο 11χρονος κατέληξε στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν, τελικά κατέληξε.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε χτες το μεσημέρι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα στο «Olympia Mall» στην περιοχή του Αγναντερού Καρδίτσας. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς οι τέσσερις αίθουσες των κινηματογράφων «Village», αλλά και τρεις καφετέριες του ίδιου κτιριακού συγκροτήματος. Καταστράφηκε επίσης μεγάλο μέρος του αιθρίου που διέθετε το συγκρότημα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, η φωτιά αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ