Σάββατο 27 Οχτώβρη 2012 - Κυριακή 28 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, στα πελάγη 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ