Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 22 Αυγούστου 2009 - αριθ. φύλλου: 10454

ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΕ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
ΚΚΕ: Οι εργαζόμενες γυναίκες να οργανώσουν την πάλη τους

Οι εργαζόμενες γυναίκες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα πρέπει από κοινού και αποφασιστικά να οργανώσουν την πάλη τους, διεκδικώντας το δικαίωμά τους - ανάγκη να παίρνουν 5 χρόνια νωρίτερα σύνταξη από τους άνδρες συναδέλφους τους, απαιτώντας την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, τιμωρώντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καταδικάζοντας την ΕΕ για την αντεργατική πολιτική και τον εμπαιγμό τους.


ΣΕΛ.  11

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ που προωθούν ΕΕ και ΟΑΣΕ

Κείμενο καταδίκης υπογράφουν ηγέτες Κομμουνιστικών Κομμάτων, δεκάδες βουλευτές και στελέχη εκλεγμένα σε συνδικαλιστικά όργανα, σε όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και σε άλλους μαζικούς φορείς, επιστήμονες και συγγραφείς

  • Κινητοποιηθείτε μαχητικά ενάντια στο ξαναγράψιμο και τη διαστρέβλωση της Ιστορίας. Δώστε αποφασιστική απάντηση και ακυρώστε κάθε προσπάθεια να στηθούν αντικομμουνιστικές φιέστες στις 23 Αυγούστου. Διαδώστε την ιστορική αλήθεια. Υπερασπιστείτε αδιάλλακτα την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για μια άλλη κοινωνία, δίχως πολέμους, ανεργία, φτώχεια και εκμετάλλευση. Για το Σοσιαλισμό.
  • Στο μεταξύ πληθαίνουν οι δραστηριότητες που προγραμματίζουν οι Οργανώσεις του Κόμματος απ' άκρη σ' άκρη στη χώρα, προκειμένου να δοθεί ηχηρή η λαϊκή απάντηση στην ιμπεριαλιστική αντικομμουνιστική εκστρατεία. Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στις 7 μ.μ. συγκέντρωση - εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

ΣΕΛ.  3,   6  -  7


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δάνεια και υπερχρέωση για τους μικρούς ΕΒΕ

ΣΕΛ.  18
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζουν τα κόλπα περί διαφάνειας

ΣΕΛ.  9
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΕΔΚΕ
Πρωτοστατούν στην εξάπλωση της «ευελιξίας» της εργασίας

ΣΕΛ.  13

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ