ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Να δυναμώσει η ταξική κατεύθυνση του κινήματος
Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2015

Από την προεκλογική συγκέντρωση στον Ταύρο
Κάλεσμα προς τους κομμουνιστές και τους φίλους του ΚΚΕ να απευθυνθούν σε κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο και νέα, μέχρι την ώρα που κλείνει η κάλπη, να ενισχυθεί το ΚΚΕ, έκανε μιλώντας σε συγκέντρωση στον Ταύρο ο Σπ. Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας του ΚΚΕ. «Ας κερδίσουμε χιλιάδες. Σήμερα στην κάλπη, άμεσα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, για να ματαιώσουμε όσο μπορούμε τα αντιλαϊκά μέτρα, για βαθύτερες αλλαγές», σημείωσε μιλώντας σε ένα κοινό όλων των ηλικιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους εργάτες, στους εργαζόμενους, στους προοδευτικούς, στους ριζοσπάστες, «αρκετοί από τους οποίους - όπως υπογράμμισε - πείστηκαν από τα ψέματα ή από τα όμορφα λόγια και τα ρόδινα χρώματα με τα οποία ζωγράφιζε ο ΣΥΡΙΖΑ το αύριο και τον προηγούμενο Γενάρη του έδωσαν την ψήφο τους».

«Εμείς, το ΚΚΕ, σε αυτούς τους προοδευτικούς ριζοσπάστες που παραπάτησαν στα εμπόδια που τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψαν στις αυταπάτες, στα ψέματα και στις υποσχέσεις του πριν από τις εκλογές του περασμένου Γενάρη, τους απλώνουμε το χέρι. Τους καλούμε τώρα που είδαν, τώρα που έπαθαν και έμαθαν, από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζόμενων μαζί τους εθνικιστών, ακροδεξιών ΑΝΕΛ, να προβληματιστούν, να μελετήσουν ψύχραιμα και να αποφασίσουν. Να στηρίξουν, να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Να ισχυροποιήσουν τη δύναμη εκείνη που θα υπερασπιστεί, που θα παλέψει για τα δικά τους προβλήματα, αιτήματα, στόχους, απαιτήσεις», τόνισε.

«Στο χέρι της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων - είπε - είναι να δυναμώσουν την ενωμένη, ταξική κατεύθυνση του εργατικού κινήματος, για να ματαιώσουν ή να αναστείλουν την εφαρμογή αυτών των επιδιώξεων, ενισχύοντας το ΚΚΕ».