ΠΑΜΕ - ΜΑΣ
Σήκωσαν γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα Βενιζέλου η αντιφασιστική συγκέντρωση. Συναυλία στον ίδιο χώρο, στις 2 μ.μ.

Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013

Το γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ στο Λευκό Πύργο
Γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο, με το σύνθημα «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον», ανάρτησαν χτες το πρωί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ, για να καταγγείλουν τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής και να προπαγανδίσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που οργανώνουν σήμερα, στις 12 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές, επιτροπές ανέργων, σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ. Θα ακολουθήσει στις 2 μ.μ., στον ίδιο χώρο συναυλία με τους Γιώργο Αετόπουλο, Δημήτρη Μυστακίδη, Σοφία Νάτσιου, «Μαύρη Μαγιονέζα», «Καμμένες Λάμπες» από το 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, «Future Waves» από το 2ο Λύκειο Εχεδώρου, «Ace in the hole» και «The Cousins» από το 1ο και 2ο Λύκειο Συκεών. Στη διάρκεια της χτεσινής παρέμβασης στο Λευκό Πύργο, εργαζόμενοι, μαθητές και φοιτητές, μοίρασαν το κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση - συναυλία και με συνθήματα καταδίκασαν το βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής.

Σε συμμετοχή στις σημερινές εκδηλώσεις, καλούν τα παρακάτω συνδικάτα και φορείς: Οικοδόμων, Ξύλου, Δέρματος, Χημικής Βιομηχανίας, Εμποροϋπαλλήλων, Γραφικών Τεχνών, Εργολαβικών Καθαριστριών, Τροφίμων, Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων, Επισιτιστικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Ιδιωτικών Κλινικών, Ενωση Λογιστών, Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Ανελκυστήρων, Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Καπνεργατών «Πανκαπνεργατικό».

Επίσης, η Επιτροπή Νέων του Σωματείου Επισιτισμού Θεσσαλονίκης, οι Επιτροπές Ανέργων Καλαμαριάς, Κέντρου, Χαριλάου, Τούμπας, το Τμήμα Βπ του 8ου ΕΠΑΛ Ευκλείδη, το 8ο ΕΠΑΛ Ευκλείδη, το 7ο ΕΠΑΛ Ευκλείδη, το Λύκειο και το Γυμνάσιο Χορτιάτη, οι φοιτητικοί σύλλογοι Ιατρικής, Παιδαγωγικού, Ηλεκτρολόγων - Μηχανικών, Φιλοσοφικού - Παιδαγωγικού, Εικαστικού, Τμήματος Χωροταξίας του Πολυτεχνείου, Εστιακών φοιτητών, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ και ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών.