Μουσικές διαδρομές
Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τον ανατρεπτικό Βάσκο τροβαδούρο, τον Tonino Carotone, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, και την εντυπωσιακή Ισπανίδα τραγουδίστρια Piluka Aranguren, πρώην συνεργάτιδα των «Amparanoia» και μόνιμη παρτενέρ του Tonino Carotone, θα δώσουν αύριο συναυλία στη Ζάκυνθο - Ανοιχτό Θέατρο και στις 18/8 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής - Αμφιθέατρο Σίβηρης. Στο πρόγραμμα, εκτός από τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Λαυρέντη καθώς και τραγούδια του Καρατόνε, περιλαμβάνει και τραγούδια από το νέο επιτυχημένο διπλό CD με τίτλο «Οι Αγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο», που κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2012 από την ΕΜΙ, και στο οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Tonino Carotone ερμηνεύουν δύο καταπληκτικά ντουέτα, το «Σαν Αμερικάνος» και το «Χαζόπικρο».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε 3 άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα «Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», «Στίλβη» και «Omnia» αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές δουλειές των δύο καλλιτεχνών «Είπα στους φίλους μου» και «Προσοχή στο κενό». Αυτήν την εβδομάδα οι δύο ερμηνευτές θα είναι τη Δευτέρα στη Ρόδο, στο Στάδιο «Διαγόρας» και την Τρίτη στη Χαλκιδική, στο Beach Bar ΠΑΡΑΓΚΑ, Παραλία Αγ. Ιωάννη, Νικήτη.

Σήμερα, η Νατάσσα Μποφίλιου δίνει συναυλία στη Βλάστη Κοζάνης και αύριο στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπου τη συναυλία θα ανοίξει η Μαριέττα Φαφούτη. Η Νατάσα Μποφίλιου ταξιδεύει με τα νέα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, που τιτλοφορούν και την παράστασή της, «Ερχονται οι μέρες του φωτός». Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης. Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης. Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης. Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής. Τσέλο: Αρης Ζέρβας. Βιολί: Δημήτρης Κουζής. Ηχος: Γιάννης Παξεβάνης.