Ελληνικών ταινιών συνέχεια...
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τρεις ελληνικές ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, που κατακλύζεται από εκπομπές μαγειρικής, αλλά και επαναλήψεις ελληνικών και ξένων σειρών. Ετσι, στις 16.00 (ΝΕΤ) «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης» (φωτ.) έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι δύο δικηγόροι, άνθρωποι αντίθετοι, θα «κονταροχτυπηθούν» για να κερδίσουν τη καρδιά της νέας γραμματέως τους, που όμως αποδεικνύεται πως είναι παντρεμένη. Παίζουν οι Νίκος Σταυρίδης, Μίμης Φωτόπουλος, Μάριον Σίβα.

Αλλο ένα μυστικό, θα αποκαλυφθεί μέσα από την ταινία «Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος» (20.00 ΕΤ-3). Ο Μικές Λογαράς (Γιώργος Πάντζας) δέχεται να παντρευτεί την κόρη του Μελέτη Καψομανώλη (Νίκου Σταυρίδη), παρά το γεγονός ότι είναι ήδη παντρεμένος και έχει και ερωμένη. Ο Μελέτης το ανακαλύπτει και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Μπεάτα Ασημακοπούλου, Γιάννης Γκιωνάκης, Μίρκα Καλαντζοπούλου.

Τέλος, στις 23.00 από την ΕΤ-3 θα μεταδοθούν τα «Ερωτικά παιχνίδια», όπου ο Αλέκος Μακρίδης (Γ. Πάντζας) ερωτεύεται την Τζένη (Μ. Καλαντζοπούλου) και ο Μάνος (Λ. Κωνσταντάρας) προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση. Οπως επίσης, να «κουμαντάρει» τους τσακωμούς της αδελφής του με τον άντρα της.