Διήμερα κορύφωσης των φεστιβαλικών συναντήσεων
Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2000

Σήμερα ανοίγουν τις πύλες τους τα κεντρικά διήμερα του Φεστιβάλ σε Γιάννενα, Χανιά, Σέρρες και Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Αύριο, Σάββατο θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία από τους «Συνήθεις Υπόπτους», ενώ τη δουλιά τους θα παρουσιάσουν και ερασιτεχνικά συγκροτήματα της περιοχής.


Αύριο, Σάββατο, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στις Σέρρες, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στα 82 χρόνια του ΚΚΕ, αμέσως μετά θα μιλήσει ο Μάκης Κοψίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει ρεμπέτικο λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα.

Αύριο, Σάββατο, ο χώρος του Φεστιβάλ στο Αγρίνιο, θα ανοίξει από το πρωί για να πραγματοποιηθούν στις 10 π.μ. τουρνουά σκάκι και τάβλι, καθώς και αγώνας ποδοσφαίρου. Οι εκδηλώσεις το απόγευμα θα είναι αφιερωμένες στην εργαζόμενη νεολαία και θα περιλαμβάνουν σχετική συζήτηση. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης, συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα και ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα «Μινόρε».

Σάββατο και Κυριακή

Στην Καλα μάτα, την Καβάλα και την Κομοτηνή, τα κεντρικά διήμερα κορύφωσης του 26ου Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο. Το πρόγραμμά τους συγκεκριμένα έχει ως εξής:

Μεθαύριο, Κυριακή θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα του Στ. Ψαραδάκου.