Sportidea |
Προς Πόρτσμουθ οδεύει ο Μπασινάς |
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η Πόρτσμουθ έκανε επίσημη πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ και οι «πράσινοι» είπαν το πολυπόθητο «ναι» για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος του θέματος εξέφρασε και ο πρόεδρος των «Πόμπεϊ», ο οποίος ωστόσο δεν έκανε λόγο για οριστική συμφωνία.
Αυτό που απομένει, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την πρόταση, είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Μπασινά, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Αγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του 28χρονου, καθώς δε βλέπει με «καλό μάτι» τη μετακίνησή του σε μία ομάδα με χαμηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ.
Στο μεταξύ, το πρωί της Κυριακής 22 Αυγούστου, αναχωρεί για την περιοδεία της στην Κύπρο η αποστολή του Παναθηναϊκού. Στο διάστημα της εξαήμερης παραμονής τους οι πρωταθλητές θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια.