ΑΤΤΙΚΗ
Στις Αφίδνες αγρότες από Βαρνάβα και Καπανδρίτι
Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2025

Κινητοποίηση στη γέφυρα των Αφιδνών πραγματοποίησαν την Κυριακή αγρότες και κάτοικοι από την περιοχή του Βαρνάβα και του Καπανδριτίου Αττικής.

Το κάλεσμα έκανε η Κοινότητα Βαρνάβα, ενώ συμμετείχαν το Σωματείο Συνταξιούχων Ωρωπού, η Ομάδα Γυναικών Ωρωπού και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ωρωπού.

Μίλησε ο Γιώργος Ηλίας, πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα και αγρότης της περιοχής. Χαιρετισμούς απηύθυναν από την Ομάδα Γυναικών η Γεωργία Φακιρίδου, από το Συνδικάτο ΟΤΑ ο Βαγγέλης Βασιλάκος, από την Επιτροπή Αγώνα Λαϊκών Αγορών ο Θωμάς Κούκος και από την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ωρωπού η Ιωάννα Καραχάλιου.

Παρευρέθηκαν οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαραθώνα, Σπύρος Ηλίας, και Ωρωπού, Νίκος Γκοντζιάς.

Απαιτήθηκε η ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών.