Τρίτη 28 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΕ
Καθημερινές εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς

Σε ξεσηκωμό και στο συλλαλητήριο της Πέμπτης καλεί το ΠΑΜΕ ενάντια στο πετσόκομμα των ΒΑΕ και στις σχεδιαζόμενες ανατροπές σε Υγεία - Πρόνοια - Ασφάλιση

Εντονη δραστηριότητα ενόψει του συλλαλητηρίου της Πέμπτης, 30 του Ιούλη, και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος, αναπτύσσουν οι ταξικές Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα, προετοιμάζοντας συγκεντρώσεις, ομιλίες, συζητήσεις και εξορμήσεις σε μια σειρά από εργοστάσια και χώρους δουλειάς. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί την εργατική τάξη σε ξεσηκωμό για να βάλει άμεσα φραγμό στο προωθούμενο, από την κυβέρνηση, πετσόκομμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Μάλιστα, σήμερα αναμενόταν να ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου που περιέχει και την αισχρή τροπολογία, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη μέρα του συλλαλητηρίου. Παράλληλα, εργατοϋπάλληλοι, μικρομεσαίοι, γυναίκες, συνταξιούχοι και νέοι συντονίζουν τα αγωνιστικά τους βήματα ενάντια στις προωθούμενες ανατροπές σε Υγεία - Πρόνοια - Ασφάλιση.

Το πρόγραμμα των εξορμήσεων από τα ταξικά συνδικάτα έχει ως εξής:

Στην κινητοποίηση καλούν: Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Τύπου και Χάρτου, Τροφίμων - Ποτών - Γάλακτος, Λογιστών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Φαρμάκου, Θεάματος - Ακροάματος, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, τα συνδικάτα Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Μετάλλου, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ηλεκτρολόγων, Καθαριστριών, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, το Συντονιστικό των ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων.


Κορυφή σελίδας