Παρασκευή 27 Απρίλη 2018
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ανθούπολης Περιστερίου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο στη στάση Αγ. Βασιλείου (πλησίον Νεκροταφείου, Αρετής 1), με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων οργανώνουν στην καφετέρια «Λέων» εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια δράσης για τη γυναικεία ισοτιμία και τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών, για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, ανεργία, εκμετάλλευση και πολέμους. Οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους». Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, και θα γίνει προβολή ταινίας.

-- Η ΚΟΒ Ναυπλίου καλεί σε σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ Αργολίδας (Περγάμου 3), με θέμα «100 χρόνια πάλης για την ισοτιμία της γυναίκας και η θέση του ΚΚΕ», με ομιλήτρια την Στέλλα Χρηστέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο «Η Μουριά» (Εγνατία & Αίγλης, πλατεία Χρυσούπολης), με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Φαλήρου καλεί σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Αγ. Βαρβάρας 24), με ομιλητή τον Αλέξη Ματή, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Νότιου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Γλυφάδας καλεί σε εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Μιδέας Αργολίδας καλεί σε συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία της Μιδέας. Θα μιλήσει η Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου, και θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Η ΤΕ Θάσου καλεί, στις 7.30 μ.μ., στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες» της Γαλάτειας Καζαντζάκη, που θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Ν. Ξάνθης στις Αποθήκες Μεταλλίων στα Λιμενάρια.

Την Κυριακή 29 Απρίλη, στις 11.30 π.μ., η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Καπνοχωρίου εκδήλωση για την ορμητική ανάπτυξη του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στα χρόνια της Κατοχής 1941-1944 και τη θυσία των 7 δολοφονημένων στελεχών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ (1943). Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκούμας, μέλος της ΤΕ Κοζάνης. Για την εκδήλωση θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 10.30 π.μ., από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Τη Δευτέρα 30 Απρίλη, στις 8 μ.μ., οι Οργανώσεις Μεσσηνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα», του Π. Βούλγαρη (είσοδος ελεύθερη).