Σάββατο 28 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 29 Νοέμβρη 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

«Η μάσκα μάς προστατεύει αλλά δεν μας σωπαίνει», τονίζει το Σωματείο

Την Κυριακή 13 Δεκέμβρη, στις 21.00, από το κανάλι του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCfnc0XV9WsYEmAu68477PlQ) θα μεταδοθεί η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία που διοργανώνει, με σύνθημα το στίχο του Γ. Ρίτσου «Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι».

Συμμετέχουν και στηρίζουν (αλφαβητικά) οι: Ανδρουλιδάκης Μανόλης, Αντωνοπούλου Ρίτα, Γλυκερία, Δεληβοριάς Φοίβος, Δρογώσης Στάθης, Ζουγανέλη Ελεωνόρα, Θηβαίος Χρήστος, Θωμαΐδης Κώστας, Ικαρη Βιολέτα, Κανά Μελίνα, Κότσιρας Γιάννης, Λέκκας Βασίλης, Λιδάκης Μανώλης, Μακεδόνας Κώστας, Μητσιάς Μανώλης, Μουζουράκης Πάνος, Μουτσάτσου Αναστασία, Μπάμπαλη Ανδριάννα, Μπάσης Δημήτρης, Μποφίλιου Νατάσσα, Νέγκα Γιώτα, Νταλάρας Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος, Περίδης Ορφέας, Πορτοκάλογλου Νίκος, Σάττι Μαρίνα, Τριανταφυλλίδης Κώστας, Τσακνής Διονύσης, Φάμελλος Μανώλης, Φαραντούρη Μαρία. Η επιμέλεια της ορχήστρας είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Ο ΠΜΣ σημειώνει ότι μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία οι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις μελωδίες τους με έναν λαό που δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται. «Δεν σταματάμε ούτε λεπτό να εμψυχώνουμε και να παλεύουμε για εμάς και για όλο τον κόσμο. Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν σωπαίνει την καρδιά, το μυαλό και τη φωνή μας. Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν αρκεί. Οι αγώνες μας δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί ούτε η επιβίωσή μας μπορεί».

Σκοπός της συναυλίας είναι και η οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Σωματείου. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της συναυλίας θα υπάρχει η δυνατότητα εθελοντικής οικονομικής συνεισφοράς, με όποιο ποσό επιλέγει ο καθένας.