Πέμπτη 28 Μάη 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Πλατιά εξόρμηση είναι σε εξέλιξη από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, με την ανακοίνωση - κάλεσμα του Κόμματος, με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 10 π.μ., ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

-- Σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη: Στις 12 μ., η Νίκη Δραμανίδου, μέλος της ΤΕ Εβρου, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Στη 1 μ.μ., η Αννα - Μαρία Σίσκου, μέλος της ΤΕ Εβρου, θα περιοδεύσει στην αγορά της Αλεξανδρούπολης. Στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με σχολικές καθαρίστριες στο Πάρκο Ανατολικής Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, με ομιλήτρια την Νίκη Δραμανίδου.

-- Στο πολυκατάστημα «ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ» στη Ζάκυνθο, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Αλέξανδρος Τάσης, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.

-- Στις Σέρρες, στις 10 π.μ., θα γίνει σύσκεψη με εργαζόμενους στη βιοτεχνία κατεργασίας χάλυβα και σύρματος «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΕΒΕ», με ομιλητή τον Χ. Αγγελάκη, μέλος του ΤΓ Σερρών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί στις 9 π.μ. την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στις 11 π.μ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και στις 12.30 μ.μ. την Πυροσβεστική Καλαμπάκας.

-- Στη Θεσσαλονίκη: Στις 12.30 μ.μ., στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ΚΔΑΥ θα περιοδεύσει ο Θ. Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 9.30 π.μ., στη λαϊκή αγορά των Βασιλικών θα περιοδεύσει η Χαρά Μακρή, μέλος της ΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στις 6.30 μ.μ., στον Τρίλοφο θα περιοδεύσει ο Μ. Αγγέλου, μέλος της ΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία του Τρίλοφου σε σύσκεψη θα μιλήσει ο Φ. Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη: Στις 10 π.μ., η Φανή Τρέλλη, μέλος της ΤΕ Εβρου, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας και το Τελωνείο Αλεξανδρούπολης. Στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζαλουφλής, μέλος της ΤΕ Εβρου, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Ορεστιάδας. Στις 12 μ., ο Σταμάτης Γκατζίδης, μέλος της ΤΕ Εβρου, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Διδυμοτείχου.

-- Στις 11 π.μ., η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του δήμου Κοζάνης.

-- Στις 3 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ με επικεφαλής την Μαρία Αραπογιάννη θα βρίσκεται στο χώρο άφιξης των εργαζομένων στο εργοστάσιο ζύμης «ALFA».

-- Στις Σέρρες: Περιοδεία στο εργοστάσιο αρτοποιίας «Γατίδης», με τον Π. Δίμηζα, μέλος του ΤΓ Σερρών, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας, με τον Μ. Λάγιο, μέλος του ΤΓ Σερρών, στα χωριά της Σκοτούσας, με τον Σ. Σερέτη, μέλος του ΤΓ Σερρών, και εξόρμηση σε εμπορικά καταστήματα με την Β. Ανδρινοπούλου, μέλος του ΤΓ Σερρών.

-- Στην Κεφαλονιά, στο εργοτάξιο του «ΚΑΛΑΦΑΤΗ», στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Σπύρος Καμπίτσης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.