Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2019
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Οι Οργανώσεις Καλλιθέας Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στις 7 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρ. Λαμπράκη 9), σε εκδήλωση με θέμα «Παλεύουμε για μια κοινωνία χωρίς κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά!». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

-- Η ΤΟ Μεσσηνίας της ΚΝΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», στις 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας». Η εκδήλωση περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη συλλογή διηγημάτων για την προσφυγιά «Γεια σου φίλε» και ποιήματα που θα παρουσιάσουν μαθητές. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Μπολέτης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Μεσσηνίας. Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια για την προσφυγιά από μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

Αύριο Σάββατο, οι Οργανώσεις Εξαρχείων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο στα Εξάρχεια για τον «Ηρωικό Δεκέμβρη 1944 - ο αγώνας του ΕΛΑΣ Εξαρχείων». Εκκίνηση στις 11 π.μ. στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων.

Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΚΟΒ Τυρνάβου, στο κέντρο «Ανδρομέδα». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Η ΚΟΒ Τσαριτσάνης πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Αποστακτήριο», στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αγρινίου καλούν σε συνεστίαση στις 9 μ.μ., στο «Πιθάρι» (οδός Ηρακλείτου, Γιαννούζι).

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη:

-- Η ΚΟ Λασιθίου Κρήτης καλεί σε πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ariadne Beach» στον Αγιο Νικόλαο (περιοχή Γαργαδόρος). Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Το Παραγάδι».

-- Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί σε προβολή ταινίας, στις 7 μ.μ., στο Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου Λέσβου (Οικ. Τάξη & Ασκληπιού - Χρυσομαλλούσα).

Το Σάββατο 4 Γενάρη, η ΚΟΒ Ευεργέτουλα Λέσβου διοργανώνει γλέντι στις 9 μ.μ., στο καφενείο - ουζερί του Νίκου Κόμβου στο Κάτω Τρίτος.