Τρίτη 19 Νοέμβρη 2019
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Πολιτικές συγκεντρώσεις με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, την όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων στην περιοχή μας» προγραμματίζουν Κομματικές Οργανώσεις της Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αλιβερίου και Αυλωναρίου, την Πέμπτη 21 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Η ΚΟ Καρύστου, το Σάββατο 23 Νοέμβρη στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Κάρυστο. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης, η ΚΟ Κύμης διοργανώνει λαϊκό γλέντι την Παρασκευή 22 Νοέμβρη στις 8.30 μ.μ., στους Κήπους, στην ταβέρνα «Οι κήποι των Κήπων».

Αλλες δραστηριότητες

Σήμερα Τρίτη, στη 1.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 3 μ.μ., στο Νέο Κτίριο της ΝΟΠΕ (αίθουσα 15, 7ος όροφος), οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Τμήματα του Οικονομικού, του Πολιτικού και των Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθήνας καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις και η επέμβαση στη Συρία». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.

-- Στις 6.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Μηχανουργείο του δήμου Θεσσαλονίκης, στο χώρο του ΣΜΑ, με επικεφαλής τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το Σάββατο 23 Νοέμβρη:

-- Η Κομματική Επιτροπή Εξωτερικού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη - Η πάλη του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, η τοποθέτησή του για την ψήφο των αποδήμων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη (Grammophon Bistro Cafe, Hainburger Str.64, 1030 Wien), στις 5.30 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας».

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη:

-- Η ΤΕ Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις - Εξελίξεις στην Ενέργεια», στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μεγαλόπολης. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Στοκχόλμης πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για την πράσινη ανάπτυξη και το κλίμα», στις 4 μ.μ. στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη, Idungatan 4, 3ος όροφος (Τ-Odenplan).