Σάββατο 15 Ιούνη 2019 - Κυριακή 16 Ιούνη 2019
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019

Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ

Στην Αττική

Το Σάββατο 15 Ιούνη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο «Escape», δίπλα από το πάρκο Τρίτση.

Την Κυριακή 16 Ιούνη:

-- Στις 11 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, θα μιλήσει στο Μπραχάμι, στο καφενείο «Ποζίδης».

Τη Δευτέρα 17 Ιούνη:

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «ΤΕΜΜΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 18 Ιούνη:

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα μιλήσει στο Ιλιον, στην πλατεία ΕΛΑΝ (δημοτικά ιατρεία).

-- Ο Χρήστος Κατσώτης και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτούν στις 5.30 π.μ. τους εργάτες δήμου Μπραχαμίου, στις 7.30 π.μ. τους εργάτες στο Πράσινο και στις 8.30 π.μ. τους εργαζόμενους στο δημαρχείο Μπραχαμίου.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα επισκεφτεί την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β' Πειραιά, θα επισκεφτεί τον ΑΔΜΗΕ στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Αιγάλεω για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί το Α' Τελωνείο Κερατσινίου και στις 10 π.μ. το Δ' Τελωνείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στη Λ. Μεσογείων 276, στον Χολαργό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τη Φυσικομαθηματική Σχολή για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Παύλος Αλεξανδράκης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο στη Βουλιαγμένη, στην οδό Μενελάου & Ηλέκτρας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.15 μ.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Schneider Electric» στα Οινόφυτα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., η Γιώτα Δήμου θα μιλήσει στο Μπραχάμι, στην πλατεία Βαμβακάρη.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 15 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ Γιώργος Κουδούνας και Πέτρος Ταταρίδης θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας Αρδασσα, Κρυόβρυση και Αναρράχη.

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη με νεολαία στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Αρτας θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Χουβαρδάς.

Την Κυριακή 16 Ιούνη:

--- Στις 11.30 π.μ., στο δημαρχείο Δεσκάτης θα μιλήσει ο Γιάννης Κουρμούλης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών.

Την Τρίτη 18 Ιούνη:

-- Στις 8 π.μ., οι Γιώργος Κουδούνας και Πέτρος Ταταρίδης θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο Κύριο Πεδίο της ΔΕΗ και θα μιλήσουν με εργαζόμενους.

-- Η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει το πρωί στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ, του ΙΚΑ και στην Εφορία.

-- Στη γαλακτοβιομηχανία «Κρι Κρι» στις Σέρρες θα περιοδεύσει ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Αγγελάκης.

-- Στο εργοστάσιο της «Fibran» στις Σέρρες θα περιοδεύσει ο υποψήφιος βουλευτής Θέμης Παναγιώτου.