Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019

Σημαντικές παρουσίες στην εκδήλωση

Το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση κ.ά.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Οι πανεπιστημιακοί Μιχάλης Μερακλής και Νίκος Γελαδάς, οι ηθοποιοί Αγγελος Αντωνόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Κώστας Καζάκος, Φίλιππος Σοφιανός, Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Αρώνης, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Τάσος Σωτηράκης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Δημήτρης Τζουμάκης, Γιώργος Ηλιόπουλος. Επίσης από το χώρο της μουσικής ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκάς Θάνος, ο Χρήστος Κολοβός, ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, η Γιώτα Βέη, ο Στάθης Δρογώσης, η Ερωφίλη, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος, η Εύα Φάμπα, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Γρηγόρης Βασίλας, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Σταμάτης Μπερής, η Λυδία Αγγελοπούλου, η Κατερίνα Στικούδη, οι εικαστικοί Τάκης Βαρελάς και Δημήτρης Ταλαγάνης, οι σκηνοθέτες Κώστας Βάκκας, ο Σταύρος Τσακίρης και ο Κώστας Τσιάνος.

Από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ο Γ. Ντουνιαδάκης, ο Γ. Ροΐδης, ο Τ. Φωτιάδης, ο Μ. Τσαρδάκης, ο Χρ. Σαλταπίδας, ο Πρ. Αδαμόπουλος, ο Γ. Μαραγκουδάκης, ο Γ. Αγγέλου, ο Σ. Βαπορίδης, ο Αλ. Κορωνάκος, ο Μ. Παπαναστάσης, ο Μ. Μιχαήλ κ.ά.

Οι δημοσιογράφοι Σεμίνα Διγενή, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιάννης Καραλής, Μιχάλης Λεάνης και πολλοί ακόμα.

Η πρώην αντιπρόεδρος της ΟΓΕ Ασπα Μανδηλαρά.

Ο προπονητής Γκεόργκι Πομάσκι.

Ο οικονομολόγος και πρώην υπουργός Χάρης Παπαμάργαρης.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Κώστας Παπασωτηρίου, η Αριάδνη Αλαβάνου, ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός και η Βίκυ Αράπη, πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ.

Επίσης οι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.