Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Αντιπολεμική συναυλία αύριο στα Προπύλαια

Συμμετέχουν Μ. Πασχαλίδης, Β. Καζούλης, Λ. Παπαδόπουλος και πολλά συγκροτήματα

Με μια μεγάλη αντιπολεμική συναυλία, αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, οι φοιτητές της Αθήνας κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενάντια στον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που μαίνεται. Σχετικές αποφάσεις - κάλεσμα στη συναυλία έχουν πάρει οι φοιτητικοί σύλλογοι Παντείου, Φυσικού, Μαθηματικού και Οικονομικού.

Γνωστοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Βασίλης Καζούλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος («... με τα ψηλά ρεβέρ») και τα συγκροτήματα «Ενοχο Λα», «Ακρως απόρρητον», «Καταραμένοι», «Congresion», θα ενώσουν τις νότες και τους στίχους τους με το σύνθημα «καμιά εμπλοκή - καμιά συμμετοχή. Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί, είναι το ΝΑΤΟ κι οι Αμερικανοί». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, απαγγελίες αντιπολεμικών ποιημάτων, αφιερώματα και χαιρετισμούς από εκπροσώπους των φοιτητικών συλλόγων.

  • Αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Εθν. Αντιστάσεως (πλ. Ολγας) οι φοιτητές της Πάτρας μετά από αποφάσεις των Συλλόγων του Φυσικού και του Μαθηματικού.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ