Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
  • Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, οι ΚΟ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Μενιδίου, η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, η οποία περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της Επιτροπής Μεταναστών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα από ποντιακό συγκρότημα με τίτλο «Ο Πόντος ξέρει από ξεριζωμούς και προσφυγιά». Αφιέρωμα στα εργατικά τραγούδια της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Μουσικό αφιέρωμα από ινδικό συγκρότημα.

  • Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη:

-- Στις 10.30 π.μ., η ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης, στο μνημείο των εκτελεσθέντων κομμουνιστών στο Σταυράκι.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Καματερού Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο ΚΑΠΗ Καματερού (Βασ. Γεωργίου 13, πλατεία Δημοκρατίας).

  • Τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης καλεί σε σύσκεψη στο 2ο ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Κρήτης και Δωδεκανήσου).

-- Στις 6 μ.μ., η Κομματική Ομάδα Τυφλών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ - Εξελίξεις στην Πρόνοια και ιδιαίτερα στο χώρο των τυφλών», στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ