Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2018 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντεπίθεση με δυνατό ΚΚΕ! Οχι συνέχιση του δρόμου που φέρνει νέα δεινά στο λαό

Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο χώρο του Φεστιβάλ, που «βούλιαξε» από κόσμο, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

  • Μόνη «καθαρή έξοδος για το λαό» είναι η κατάργηση όλων των νόμων των μνημονίων, η ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του, η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.
  • Οι αλλαγές που έχει ανάγκη ο λαός δεν θα έρθουν από τα πάνω. Θα έρθουν με γερή οργάνωση και αγώνα, με την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Οργανώνοντας ο λαός τη δική του Κοινωνική Συμμαχία, συνεχούς, αμείωτης πάλης απέναντι στα μονοπώλια, στο κράτος και τις κυβερνήσεις τους, στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.
  • Μέσα από αυτόν το δρόμο θα δημιουργούνται οι συνθήκες για αλλαγές και ανατροπές προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, θα μπορέσει η Κοινωνική Συμμαχία να κατακτήσει τη δική της εξουσία, την εργατική εξουσία.
  • Πάρτε τη θέση σας στο πλάι του ΚΚΕ! Με συμπόρευση και ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, σε όλες τις λαϊκές οργανώσεις, στους δήμους, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή. Για να δυναμώσουν η ελπίδα και η προοπτική, για να ξεκινήσει μια μεγάλη πορεία που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
ΣΕΛ.  18   -   21

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org