Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2018 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φεστιβαλικά ραντεβού σε μεγάλες πόλεις

Στην Πάτρα, στο Νότιο Πάρκο, το Σάββατο, στις 21.00, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις εκδηλώσεις ξεχωρίζουν ακόμα οι συναυλίες του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη - «Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ» και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν το μουσικό αφιέρωμα στο ΚΚΕ και την Ιστορία του από καλλιτέχνες του νησιού και η συναυλία της Γιώτας Νέγκα.

Στα Γιάννενα, το Σάββατο, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου.

Στη Λάρισα, στην Κοίτη του Πηνειού, το Σάββατο στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν η συζήτηση με θέμα «ΚΚΕ, το πιο νέο κόμμα, σταθερά 100 χρόνια δίπλα στη νέα γενιά», με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και το λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Το Σάββατο και την Κυριακή γίνεται το Φεστιβάλ στα Χανιά, στο Φρούριο του Ιτζεδίν. Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει εκεί ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Κρητικά μουσικά και χορευτικά σχήματα θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και μαζί τους ξεχωρίζουν οι συναυλίες των «Imam Baildi» το Σάββατο και της Γλυκερίας την Κυριακή.

Το Σάββατο, τη σκυτάλη παίρνει και η Χαλκίδα, όπου το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Πάρκο Δέλτα και θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Επίσης, το Σάββατο, Φεστιβάλ γίνεται και στις Σέρρες, στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα».

Ακόμα, το Σάββατο φεστιβαλικό ραντεβού υπάρχει στην Ορεστιάδα, στις 20.30, στο Αλσος Αδριανουπόλεως (Πεύκα). Θα μιλήσει ο Σάββας Δευτεραίος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εβρου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org