Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πανηγυρίζει για το αντιλαϊκό του έργο, αναδεικνύεται σε στυλοβάτη της αντιδραστικής ΕΕ

Σε σχόλιό του για την ομιλία Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Ο κ. Τσίπρας πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο για να διαβεβαιώσει ότι, παρά τους ενδοιασμούς ορισμένων που νόμιζαν ότι ήταν "αριστερός" και "ριζοσπάστης", έφερε σε πέρας το αντιλαϊκό έργο που ανέλαβε, εμφανίζοντας μάλιστα αυτήν τη βάρβαρη πολιτική ως "νίκη του ελληνικού λαού" και ως "αλληλεγγύη της ΕΕ"! Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες και δεν θα επανέλθει στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε.

Από κει και πέρα, η ομιλία του ήταν ένα ακόμη μνημείο αθώωσης της ΕΕ.

Ομως, η ΕΕ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη των λαών και όσοι καλλιεργούν αυτήν την άποψη, ενοχοποιώντας μάλιστα συλλήβδην κάθε φωνή εναντίωσης στην ΕΕ, προσφέρουν ισχυρά όπλα σε αντιδραστικές δυνάμεις για να εγκλωβίζουν τη λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια.

Η ΕΕ είναι μια συμμαχία των αστικών τάξεων της Ευρώπης, που όσο περισσότερο αυξάνουν τα αδιέξοδα του συστήματος, τόσο περισσότερο σπαράσσεται από αντιθέσεις, τόσο περισσότερο γίνεται πιο επιθετική ενάντια στους λαούς εντός και εκτός Ευρώπης.

Αυτήν την αλήθεια όχι μόνο την κρύβει ο κ. Τσίπρας, αλλά αναδεικνύεται σε στυλοβάτη αυτού του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αλλο «μπόλι» έβαλαν(19/12/2015)
«Βροχή» οι διαβεβαιώσεις στο κεφάλαιο(19/12/2014)
Ευλόγησαν τα γένια τους οι «αριστεροί» ψάλτες του συστήματος(4/11/2014)
Τι σημαίνει «συνέχεια του κράτους»;(23/10/2014)
ΣΕΒ - Βρυξέλλες με το ίδιο «εισιτήριο»(7/6/2014)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org