Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δεύτερη ευκαιρία για την Εθνική νέων γυναικών

Νικώντας εύκολα τη Ρουμανία με 20-2 στον τελευταίο αγώνα της Α' φάσης, η Εθνική πόλο νέων κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλό της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Φουνσάλ της Πορτογαλίας. Θα έχει έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στην οκτάδα, συμμετέχοντας στους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν τα υπόλοιπα τέσσερα «εισιτήρια», με τους πρώτους των ομίλων να έχουν περάσει απευθείας.

Η ελληνική ομάδα στόχευε στην 1η θέση και την απευθείας πρόκριση, της στοίχισε όμως η ήττα από τη Ρωσία με 11-7. Ετσι, η προσοχή της τώρα επικεντρώνεται στα μπαράζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον 2ο του Β' ομίλου, ο οποίος αναμενόταν να αναδειχθεί χτες το βράδυ από τον αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γερμανία.

Απέναντι στη Ρουμανία οι Ελληνίδες παίκτριες δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και επιβεβαίωσαν τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Εθνική ουσιαστικά «καθάρισε» τον αγώνα από το ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 12-1.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 12-1, 16-2, 20-2.

Τα γκολ: Ελλάδα: Πρωτοπαπά 1, Ελληνιάδη 4, Δούλη 2, Γρηγοροπούλου 1, Κοντονή 1, Νίνου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Λούδη 1, Παπαναστασίου 1, Αντωνιάδη 3.

Ρουμανία: Σεγκάλμι 1, Πιλίτσα 1.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org