Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Καλό ξεκίνημα για Κελαϊδίτη

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα της Ελένης Κελαϊδίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που γίνεται στη Σόφια, κατά το πρώτο από τα τέσσερα σκέλη του προκριματικού του σύνθετου ατομικού. Η 18χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της στο πρόγραμμα με το στεφάνι, κατακτώντας 17.600 βαθμούς, που την έφεραν στη 15η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου, αλλά και στην 8η θέση του συγκεκριμένου οργάνου μεταξύ των υποψήφιων φιναλίστ. Ο τελικός του σύνθετου ατομικού είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη.

Εξάλλου, για σήμερα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της Εθνικής ανσάμπλ, η οποία αναμένεται να μπει στους αγώνες της διοργάνωσης το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη μαζί με άλλες 35 χώρες. Την ελληνική αποστολή αποτελούν οι αθλήτριες: Χρύσα Μουτάφη, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ιωάννα Τζιατζιά, Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Αύρα Ντούρο. Η Εθνική ομάδα έχει τοποθετηθεί στον 1ο από τους δύο ομίλους (13.00 - 16.00 ώρα Ελλάδας), όπου και θα παρουσιάσει τα προγράμματά της, αρχικά στα 5 στεφάνια και κατόπιν στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση της Σόφιας θα κρίνει και τα πρώτα εισιτήρια για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org