Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας, οι ΚΟΒ Καλλιθέας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Η μόνη ελπίδα για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, οι ΚΟ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Δυτικής Πετρούπολης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο 3ο ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Γραβιάς και Τσακάλωφ).

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 74 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τον ΕΛΑΣ, στην παλιά δεξαμενή στον Αγιο Αθανάσιο. Θα πραγματοποιηθεί επαναθεμελίωση της τιμητικής πλάκας που είχε τοποθετήσει το ΚΚΕ και την οποία βεβήλωσαν και κατέστρεψαν φασιστοειδή. Θα μιλήσει ο Φάνης Γκερλεκτσής, μέλος του ΤΓ Καβάλας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης καλεί σε σύσκεψη στο 1ο ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως και Δωδεκανήσου).

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Μενιδίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της Επιτροπής Μεταναστών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα από ποντιακό συγκρότημα με τίτλο «Ο Πόντος ξέρει από ξεριζωμούς και προσφυγιά». Αφιέρωμα στα εργατικά τραγούδια της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Μουσικό αφιέρωμα από ινδικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org