Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΕΘ 2018
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Ισχυρό ΚΚΕ για να φέρουμε τις αναγκαίες ανατροπές, με το λαό πραγματικά στην εξουσία

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα εδώ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια αστυνομοκρατούμενη - αμερικανοκρατούμενη πόλη, διαδηλώνουμε κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Οχτώ χρόνια τώρα εναλλάξ οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, μας έφεραν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα. Η επόμενη μέρα του κυρίου Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη. Γιατί συνεχώς θα υπάρχουν, απ' ό,τι φαίνεται, οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα υπάρχει ο λαός μας να υποφέρει κάτω από τη φτώχεια και την ανεργία, θα υπάρχουν οι αμερικανοΝΑΤΟικοί σχεδιασμοί εδώ στην περιοχή, κάτω από τους οποίους η κυβέρνηση έχει δώσει γην και ύδωρ όλα αυτά τα χρόνια.

Και βεβαίως ο ελληνικός λαός κοιτάει μπροστά. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά. Με ισχυρό ΚΚΕ, με εργατικό κίνημα δυνατό, με κοινωνική συμμαχία μπορούμε να φέρουμε τις αναγκαίες ανατροπές, τις ριζικές αλλαγές, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία για μια νέα κοινωνία, νέα οικονομία».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ