Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΛΗ
Διπλή επιτυχία στην Πολωνία

Το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη κατέκτησαν η Μαρία Περβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης στο Οπεν της Πολωνίας, που λόγω συμμετοχής κορυφαίων αθλητών θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση, ενώ βαθμολογείται από την παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η Μαρία Περβολαράκη στα 53 κιλά νίκησε την Ντενές από την Ουγγαρία, με τεχνική πτώση, και την Καλαντζίσκαγια από τη Λευκορωσία (η οποία είχε κατακτήσει το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) με 4-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκε με 6-2 από τη Γιαπωνέζα Ιριε και στο μικρό τελικό επικράτησε με 12-10 της Αμερικανίδας Χίλντεμπραντ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Αντίστοιχα, ο Γιώργος Πιλίδης στα 57 κιλά νίκησε τον Αμερικανό Κρουζ με 4-3, ενώ στα προημιτελικά ηττήθηκε με 0-2 από τον Ιταλό Νταβιντόνι. Ο τελευταίος έφτασε μέχρι τον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Πιλίδη να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, όπου επικράτησε του Αμερικανού Πιρέλι με 12-6.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νέα του επιτυχία ο Γιώργος Πιλίδης έδωσε συνέχεια στο σερί που έχει δημιουργήσει, κατακτώντας μετάλλιο σε όποια διοργάνωση έχει λάβει μέρος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org