Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας, οι ΚΟΒ Καλλιθέας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Η μόνη ελπίδα για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, οι ΚΟ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη στο Μπραχάμι, η ΚΟΒ Μπραχαμίου καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Η μόνη ελπίδα για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 8.30 π.μ., αντιπροσωπεία του Κόμματος και της ΚΝΕ θα επισκεφτεί το Μηχανοστάσιο στον Αγ. Ι. Ρέντη και στις 11 π.μ. το Κεντρικό Εργοστάσιο ΟΣΕ στον Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους μαθητές.

-- Στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Ο Γορτύνιος» (Πίνδου 69 - Ανω Λιόσια), η ΚΟΒ Ανω Λιοσίων καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Πραγματική "Ιθάκη" για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Μενιδίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της Επιτροπής Μεταναστών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα από ποντιακό συγκρότημα με τίτλο «Ο Πόντος ξέρει από ξεριζωμούς και προσφυγιά». Αφιέρωμα στα εργατικά τραγούδια της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Μουσικό αφιέρωμα από ινδικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org