Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΛΑΡΚΟ
Σύσκεψη μπροστά στις αρχαιρεσίες και τις διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ

Σε σύσκεψη με θέμα τη διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης αλλά και τις επικείμενες αρχαιρεσίες του σωματείου καλεί τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο», τη Δευτέρα 10/9, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου.

Στις 21/9 λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και βάσει του καταστατικού θα πραγματοποιηθούν εκλογές. Με αφορμή τις επικείμενες αρχαιρεσίες, το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο» καλεί όλους τους εργαζόμενους «να προβληματιστούν μέσα από την ίδια τους την πείρα και να απαντήσουν αν θέλουν ένα άλλο Σωματείο, άλλα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, που θα παλεύουν για να καλυτερεύσει η ζωή μας». Απευθύνει κάλεσμα για τη δημιουργία αγωνιστικού συνδυασμού από εργαζόμενους «που θα συμφωνούμε στη βάση της πρότασης του Συνδικάτου Μετάλλου για τη ΛΑΡΚΟ και του Σχεδίου ΣΣΕ που κατάθεσε», θα συμφωνούν «πως πρέπει να αγωνιστούμε με όλα τα μέσα για να χαλάσουμε τα σχέδια των εκάστοτε κυβερνώντων που θέλουν την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ» και τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «σύγχρονους σκλάβους».

Στο μεταξύ, μπροστά στις διαπραγματεύσεις για τη ΣΣΕ που αρχίζουν στις 12/9, το ΕΑΜ τονίζει πως «από μόνοι τους οι διάλογοι δεν φέρνουν αποτέλεσμα, αν δεν συνυπάρχουν με την πίεση των μαζικών αποφάσεων και του αγώνα».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org