Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συλλαλητήρια στην Αττική στις 13 Σεπτέμβρη

Συλλαλητήρια οργανώνουν στις 13 Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Πειραιά και Ανατολική Αττική σωματεία και φορείς της Αττικής, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ να δοθεί συνέχεια στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα θα γίνει στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια.

Στον Πειραιά, η κινητοποίηση έχει οριστεί στις 7 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής οργανώνει συλλαλητήριο στις 7 μ.μ., στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας. Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο ιεραρχεί ανάμεσα στα άλλα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που αφορούν τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Στην κατεύθυνση της προετοιμασίας των συλλαλητηρίων τα σωματεία οργανώνουν εξορμήσεις και περιοδείες, συνελεύσεις και συζήτηση στους χώρους δουλειάς.

Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια απευθύνει σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχει οδηγήσει την εργατική τάξη και το λαό στα όρια της εξαθλίωσης (...) Η πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα οδηγεί το λαό μας σε περιπέτειες για τα κέρδη μιας χούφτας εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων». Καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα, σημειώνοντας: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τη μίζερη ζωή, δεν έχουμε τίποτα άλλο να περιμένουμε. Δίνουμε τη μάχη με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Κινητοποιήσεις σε Ηράκλειο και Βόλο
  • Εργατικά συνδικάτα και συνταξιουχικά σωματεία της Μαγνησίας οργανώνουν κινητοποίηση την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου στον Βόλο.
  • Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο Κρήτης οργανώνουν εργατικά σωματεία του νομού στις 27 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών. Η οργάνωση της κινητοποίησης όπως και συνολικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός του επόμενου διαστήματος ήταν το θέμα της σύσκεψης σωματείων της πόλης που πραγματοποιήθηκε προχτές, Τετάρτη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα χέρια τους παίρνουν τα σωματεία τη μάχη, για να «νεκρώσει» κάθε χώρος δουλειάς(2022-10-14 00:00:00.0)
Ολοι σήμερα στα συλλαλητήρια στέλνουμε ισχυρό μήνυμα για να μην πληρώσει ξανά ο λαός(2020-06-11 00:00:00.0)
Σήμερα τα συλλαλητήρια ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό - καρμανιόλα(2019-12-18 00:00:00.0)
Απάντηση με νέα συλλαλητήρια στις 17 Οκτώβρη(2019-10-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ