Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ «ATHENS LEDRA»
Συνεχίζουν να διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά

Παρέμβαση στους νέους ιδιοκτήτες του πρώην ξενοδοχείου «Athens Ledra», που πλέον λειτουργεί υπό την επωνυμία «Grand Hyatt» και τη διοίκηση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, έκανε την Τρίτη το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, με βασικό αίτημα να διασφαλιστεί το δικαίωμα στη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους που πετάχτηκαν στην ανεργία όταν η τότε εργοδοσία (όμιλος Παρασκευαΐδη) έβαλε λουκέτο στο ξενοδοχείο.

Οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας ισχυρίστηκαν πως βρίσκονται στη διαδικασία των προσλήψεων, μέσα στις οποίες θα συμπεριληφθούν και εργαζόμενοι με τους οποίους δούλευε το ξενοδοχείο. Το Συνδικάτο δεν εφησυχάζει με τις υποσχέσεις της εργοδοσίας αλλά προχώρησε σε παρέμβαση και στο υπουργείο Εργασίας για το ίδιο ζήτημα, για το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα να οριστεί τριμερής συνάντηση.

«Η υπόθεση της διασφάλισης του δικαιώματος στη δουλειά είναι υπόθεση όλων», τονίζουν επιχειρησιακά και κλαδικά σωματεία του Τουρισμού από όλη τη χώρα. Σε κοινή τους ανακοίνωση διαβεβαιώνουν πως οι εργαζόμενοι του πρώην «Athens Ledra» θα τους έχουν δίπλα τους σε όποια αγωνιστική πρωτοβουλία προγραμματίσουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ