Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναμένονται και νέες καταθέσεις

Την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού που αποφυλάκισε τον Αρ. Φλώρο παραδέχτηκε εν μέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που εμφανίστηκε προχτές αυτοβούλως στην Εισαγγελία Διαφθοράς και κατέθεσε ως ύποπτος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε τις καταγγελίες για δωροληψία. Τις επόμενες μέρες αναμένεται, εκτός από την εκ νέου κατάθεσή του, να κληθούν και άλλοι γιατροί που ενεπλάκησαν στις επίμαχες γνωματεύσεις.

Οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν επίσης σε κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Αρ. Φλώρου, ενώ ζητήθηκαν και τα έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία που εξέδωσαν γνωματεύσεις αλλά και από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Η δικαστική έρευνα στρέφεται στα κρατικά νοσοκομεία, στην επιτροπή ΚΕΠΑ, στο Νοσοκομείο Κορυδαλλού και σε άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και των δικηγόρων που υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης.

Σημειωτέον, κατέθεσε επίσης ο διευθυντής κλινικής του «Ευαγγελισμού» Σπ. Ζακυνθινός, που προσκόμισε και δύο ακόμα γνωματεύσεις για τον Αρ. Φλώρο, αλλά και βίντεο όπου καταγράφονται με λεπτομέρειες η μεταγωγή και η εξέταση του κρατούμενου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ