Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Μεγάλα φεστιβαλικά ραντεβού!

Ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον είναι το πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα των φεστιβαλικών εκδηλώσεων των επόμενων ημερών, που θα πραγματοποιηθούν σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Ομιλίες, συζητήσεις, συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, συναυλίες με φοιτητικά, μαθητικά και τοπικά συγκροτήματα, εκθέσεις αφιερωμένες στην Ιστορία του Κόμματος και της ΚΝΕ, πολυχώροι με δικό τους πρόγραμμα, εκθέσεις βιβλίου είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

-- Βέροια, στην πλατεία Ελιάς, στις 7/9. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Κατερίνη, στο θεατράκι του Πάρκου, στις 9-10/9. Στις 9/9 θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 10/9 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Αρης» της Σ. Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Β. Μπισμπίκη.

-- Κιλκίς, στις 10 - 11/9. Στις 11/9 θα μιλήσει η Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 10/9 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», με την Νάντια Κόκκαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

-- Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Λαϊκό γλέντι με την Γλυκερία.

-- Πύργος, στην κεντρική πλατεία, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

-- Βόλος, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο), στις 7 - 8/9, στις 20.30. Στις 8/9 θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Στις 7/9 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Αρης» και θα υπάρξει συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και οι θέσεις του ΚΚΕ» με την Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τρίκαλα, στο Μύλο Ματσοπούλου, στις 7/9, στις 19.00. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

-- Καρδίτσα, στο Παυσίλυπο, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο και Μανώλη Φάμελλο.

ΗΠΕΙΡΟΣ

-- Αρτα, στην πλατεία Σκουφά, στις 7 - 8/9. Στις 8/9 ομιλία του Νίκου Αμπατιέλου, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στις 7/9 συναυλία με την Μελίνα Κανά.

-- Πρέβεζα, στο Κηποθέατρο, στις 7/9. Θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Κέρκυρα, στην Ανω Πλατεία, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Αφιέρωμα στα τραγούδια του Αλκαίου με τον Δημήτρη Κανέλο.

ΚΡΗΤΗ

-- Ρέθυμνο, στην πλατεία Μικρασιατών, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αγιος Νικόλαος, στη Λίμνη Αγίου Νικολάου, στις 9/9. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ

-- Θήβα, στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, στις 7/9. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

--Λαμία, στο Πάρκο Τσαλτάκη, στις 8/9, στις 20.30. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Λαϊκό πρόγραμμα με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

-- Αμφισσα, στο χώρο δίπλα από τον Αγιο Φανούριο, στις 8/9. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Λαϊκό γλέντι.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

-- Κοζάνη, στον Δημοτικό Κήπο, στις 7 - 8/9. Στις 8/9 θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο. Στις 7/9, ομιλία - συζήτηση με τίτλο «Καπιταλισμός: "Ενας κόσμος τόσο παράξενος που μέσα στην αφθονία κανείς πεθαίνει" - Σοσιαλισμός: Το μεγάλο άλμα προς την απελευθέρωση του ανθρώπου». Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

-- Κομοτηνή, στην κεντρική πλατεία, στις 7/9. Θα μιλήσει ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.

-- Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Ακαδημίας, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

-- Καλαμάτα, στο Πάρκο του Λιμενικού, στις 7 - 8/9. Στις 8/9 θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Στις 7/9 συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

-- Ναύπλιο, στην πλατεία Καποδίστρια, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

ΑΙΓΑΙΟ

-- Μυτιλήνη, στο Κάστρο, στις 8/9. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κυριάκο Θωμαΐδη.

-- Σάμος, στην Πορφυριάδα στο Καρλόβασι, στις 8/9. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Ρόδος, στον Θερινό Κινηματοθέατρο, στις 9/9. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ