Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΓΕ - ΠΟΓΟ
Σχολικά είδη στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών

Σχολικά είδη στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Ανατολικής Αττικής παρέδωσαν την Παρασκευή η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και η Παγκύπρια Ομοσπονδία Γυναικείων Οργανώσεων (ΠΟΓΟ).

Πολυμελής αντιπροσωπεία των δύο Ομοσπονδιών, με επικεφαλής την Σκεύη Κουκουμά, γενική γραμματέα της ΠΟΓΟ, και την Χριστίνα Σκαλούμπακα, πρόεδρο της ΟΓΕ, επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις όπου φιλοξενούνται πυρόπληκτες οικογένειες. Εκεί μοίρασε τσάντες και σχολικά είδη στα παιδιά, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Τα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των μελών των δύο Ομοσπονδιών προς τους πυρόπληκτους. Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πυρόπληκτων της περιοχής.

Η επίσκεψη των δύο Ομοσπονδιών ξεκίνησε από το Στέκι Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής στη Νέα Μάκρη, ενώ συνεχίστηκε στην κατασκήνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 5η κατασκήνωση δήμου Μαραθώνα και τα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα δήμου Μαραθώνα. Στις κατασκηνώσεις η αντιπροσωπεία συζήτησε με τους πυρόπληκτους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ τους κάλεσαν να συμπορευτούν με τις Ομάδες της ΟΓΕ στην περιοχή, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και την Επιτροπή Πυρόπληκτων, ώστε να διεκδικήσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σύμφωνα με τις ανάγκες τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ