Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να τελειώσει την αποστολή

Με εφαλτήριο τη νίκη του στον πρώτο αγώνα στην έδρα του με 3-1, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μπέρνλι στην Αγγλία (21.45 - Cosmote Sports 1), στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League, με στόχο να ολοκληρώσει το έργο της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στην ελληνική ομάδα κυριαρχεί η αισιοδοξία ότι ο στόχος θα επιτευχθεί, εντούτοις επισημαίνεται και η προσοχή που επιτάσσει η αναμέτρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το προβάδισμα που δίνει στον Ολυμπιακό το σκορ του πρώτου αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε να αποφεύγει σκέψεις για τυχόν αλλαγές στην ενδεκάδα. Με δεδομένο και ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος θα παρατάξει στο «Τερφ Μουρ» τους ίδιους 11 που αγωνίστηκαν στο Φάληρο, εμμένοντας στην επιτυχημένη συνταγή του πρώτου ματς.

Ο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι και να δείξουν τη μέγιστη προσοχή στους αντιπάλους, από τους οποίος περιμένει να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη, όπως έκαναν και στον πρώτο αγώνα. Σύμφωνα με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου φυσιολογικά οι Αγγλοι θα πιέσουν.

Φημολογία για επιστροφή Γιάγια Τουρέ

Σενάριο επιστροφής στον Ολυμπιακό του Γιάγια Τουρέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, προέκυψε χτες στα μεταγραφικά της ομάδας. Ο 35χρονος Ιβοριανός χαφ είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη σεζόν 2005-06, προτού ξεκινήσει τη σπουδαία πορεία του σε Μπαρτσελόνα, Μονακό και Σίτι. Στην τελευταία έμεινε μια οκταετία, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Αγγλίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ