Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σύσκεψη τη Δευτέρα στην Αττική

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί τα εργατικά συνδικάτα και συνδικαλιστές της Αττικής, καθώς και μαζικούς φορείς αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, συνταξιούχων, φοιτητών - σπουδαστών, σε πλατιά σύσκεψη, τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως).

Η σύσκεψη έχει θέμα την οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 Σεπτέμβρη.

Κάλεσμα συμμετοχής στη σύσκεψη απευθύνει προς τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και των ενώσεων των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ της Αττικής η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

  • Σύσκεψη οργανώνει και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής με σωματεία και φορείς την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία του.
Σε Πάτρα και Ηράκλειο

-- Σε πλατιά σύσκεψη - συζήτηση καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους φορείς της πόλης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του (Κολοκοτρώνη 20).

-- Σύσκεψη οργανώνουν και σωματεία του Ηρακλείου την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (αίθουσα Ναπολέοντα Σουκατζίδη). Συγκεκριμένα, σε συζήτηση για την οργάνωση της πάλης καλούν τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστική «σκυτάλη» από τη ΔΕΘ σε Αθήνα και άλλες πόλεις (5/9/2018)
Τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη η σύσκεψη στην Αττική (28/8/2018)
Σύσκεψη σωματείων και φορέων στην Αττική (25/8/2018)
Δραστηριότητες συνδικάτων (20/9/2011)
Σύσκεψη τη Δευτέρα (17/3/2011)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org