Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ετοιμος για την υπέρβαση

Με «προίκα» το πολύτιμο 1-1 από τον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα την Μπενφίκα (22.00 - Cosmote Sports 1), στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League, και έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να αξιοποιήσουν την ισοπαλία στη Λισαβόνα και να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν, ξέρουν όμως ότι το έργο τους δεν είναι εύκολο, καθώς η πορτογαλική ομάδα, παρά το αρνητικό γι' αυτήν αποτέλεσμα στην έδρα της, παραμένει μια ομάδα πολύ ισχυρή, έμπειρη και ικανή να «ρεφάρει» εκτός έδρας.

Αυτό τουλάχιστον εκτίμησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα δύσκολο για την ομάδα του αλλά και για την Μπενφίκα, για την οποία έκρινε ότι έχει μεγαλύτερη πίεση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του έχει την αυτοπεποίθηση και τη θέληση που απαιτεί ο αγώνας, και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε, θα επιδιώξει τη νίκη και όχι να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της Πορτογαλίας, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα στηριχθεί και στη δύναμη της έδρας, καθώς φέτος είναι αήττητος μέσα στην Τούμπα, θύμισε ο Λουτσέσκου.

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα, με το εκτός έδρας 1-1, καλείται απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Μπενφίκα

Eurokinissi Sports

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα, με το εκτός έδρας 1-1, καλείται απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Μπενφίκα
Στα αμιγώς αγωνιστικά, τα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου έχουν να κάνουν με την ένταξη στην αποστολή του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος απουσίαζε από το πρώτο παιχνίδι λόγω προβλήματος τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέλιος Μαλεζάς.

Από την πλευρά της η Μπενφίκα ήρθε στη Θεσσαλονίκη ψάχνοντας μια καλή εμφάνιση και ηχηρή πρόκριση, μετά και την απώλεια που είχε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου γλίτωσε με ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ. «Πονοκέφαλο» για τον τεχνικό της, Ρουί Βιτόρια, αποτελεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην επιθετική γραμμή της ομάδας, όπου ο Σάλβιο παραμένει αμφίβολος και ο διαφαινόμενος αντικαταστάτης του, Φερέιρα, θεωρείται μέτρια λύση.

  • Για τα πλέι οφ στο μονοπάτι των μη πρωταθλητριών ομάδων, απόψε διεξάγονται επίσης οι επαναληπτικοί αγώνες Σάλτσμπουργκ - Ερυθρός Αστέρας (22.00 Cosmote Sports 2 - 0-0 ο πρώτος αγώνας) και Aϊντχόφεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (22.00 Cosmote Sports 3 - η Αϊντχόφεν είχε νικήσει με 3-2 στον πρώτο αγώνα).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ