Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Eξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του ΠΑΟ

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις - «σίριαλ», στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βαδίζει η υπόθεση της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό προκύπτει από τη χτεσινή απόφαση της ΓΣ της ΠΑΕ, που αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 10 του καταστατικού και την εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία, που επιτρέπει στον οποιοδήποτε μη Ευρωπαίο να κατέχει μετοχές του συλλόγου. Φυσικά η αλλαγή θεωρείται «φωτογραφική» και αφορά τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ, Ταϊλανδό, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που φέρεται να εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διπλή σύγκληση ΓΣ για την ερχόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου, προκειμένου στην πρώτη να κλείσει και τυπικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) που «τρέχει» αυτή τη στιγμή, και στη δεύτερη να προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον υποψήφιο αγοραστή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την απόκτηση του Γιώργου Μανθάτη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, καταρρίπτοντας έτσι τη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ο παίκτης βρισκόταν κοντά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάντως τον ήθελε ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό.

ΞΑΝΘΗ: Η Ξάνθη ανακοίνωσε χτες τη συμφωνία της με τον 23χρονο Πορτογάλο αμυντικό Ντίνις ντα Κόστα Λίμα Αλμέιντα, ο οποίος ανήκε στη Μονακό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, ενώ είχε δοθεί δανεικός και κατά την περσινή σεζόν, στον β' γύρο, στον Παναθηναϊκό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ