Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 19 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Κομματική Οργάνωση Πελασγίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για την προστασία δασών - περιβάλλοντος και οι πολιτικές εξελίξεις», το Σάββατο 18/8, στις 8.30 μ.μ., στην άνω πλατεία Πελασγίας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γιάννης Μαρούλης, Γραμματέας της ΚΟ Πελασγίας του ΚΚΕ, δασοπόνος - αγρότης, και ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, δασολόγος.

-- Η ΤΟ Σερρών διοργανώνει, το Σάββατο 18/8, στις 8 μ.μ., στην αυλή του δημαρχείου, στο Ροδολίβος, εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Οι Τομεακές Επιτροπές Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και τον ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 11.30 π.μ., στην πλατεία του χωριού. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις. Η θέση του ΚΚΕ». Το Σάββατο 18/8 στο Μύτικα στις 20.30 στο καφενείο του Γ. Τζεφρώνη (Καραμέλας) θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ. Την Κυριακή 19/8 στον Αστακό στις 20.30 στο καφενείο «Τάκη Μπουκουβάλα» θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α και μέλος της Επιτροπής για τις Ενοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) και τα Σώματα Ασφαλείας (ΣΑ) της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ