Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης

-- Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Σαϊδόνας στο δήμο Δυτικής Μάνης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 π.μ., στο χώρο του μνημείου στη Σαϊδόνα Μεσσηνίας.

-- Το παράρτημα Χανίων της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στο Κατσωματάδο Κισσάμου (στο δρόμο για Ελαφονήσι, στο χώρο του μνημείου) για τη μάχη και το συντριπτικό χτύπημα που έδωσε ο ΕΛΑΣ στη σήραγγα Τοπολίων ενάντια στους ναζί.

-- Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Καπετάν Αγραφιώτη (Μπότση Βασίλη) και των άλλων Καστανιωτών αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τις ιδέες και τα ιδανικά του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, οργανώνει το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καστανιάς Καρδίτσας.

-- Οι Τομεακές Επιτροπές Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 11.30 π.μ., στην πλατεία του χωριού. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org