Σάββατο 28 Ιούλη 2018 - Κυριακή 29 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιούλη η ΚΟΒ Καραβόσταμου Ικαρίας πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων: Το Σάββατο, στις 6 μ.μ., στη θέση Πελεκητό θα πραγματοποιηθούν περίπατος στο σημείο της «Μάχης της Σχίζας» και εκδήλωση για τους Ικαριώτες μαχητές του ΔΣΕ με αποκατάσταση μαρμάρινης πλάκας. Την Κυριακή, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Καραβόσταμου θα γίνει προβολή πολιτικής ταινίας.

Την Κυριακή 29 Ιούλη:

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης στους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, στη θέση Ξυνιάς (Κέρκης, πρόσβαση από ανεμογεννήτριες ή από Κοσμαδαίους).

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αιγιαλείας διοργανώνουν στην Κουνινά (πλατεία) εκδήλωση αφιερωμένη στους μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Χάρης Κουνάβης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στον κήπο της Ιακωβατείου βιβλιοθήκης Ληξουρίου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Η προστασία του περιβάλλοντος των δασών και οι επιπτώσεις του από τη δράση των επιχειρηματικών ομίλων - του κεφαλαίου». Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Οι δασικοί χάρτες και η ιδιοκτησία στα δάση. Η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο, στέλεχος του ΚΚΕ και δασολόγο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ