Τρίτη 24 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΟΧΟ την πολιτική που θυσιάζει την αντιπυρική προστασία

  • Αγνωστος ο αριθμός των νεκρών, πέντε οι επιβεβαιωμένοι. Δεκάδες τραυματίες, άγνωστος αριθμός αγνοούμενων και εγκλωβισμένων από την πύρινη λαίλαπα
  • Εγκληματικές ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που παρά τις προειδοποιήσεις έχουν θυσιάσει τις λαϊκές ανάγκες σε αντιπυρική προστασία

Eurokinissi

  • Οι πυρκαγιές σε Κινέτα, Ανατολική Αττική, Κορινθία, Χανιά και σε άλλες περιοχές της χώρας, οι οποίες καταστρέφουν δασικές, αγροτικές εκτάσεις, και κατοικίες, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, την ανεπάρκεια των υποδομών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, καθώς και τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό.
  • Το ΚΚΕ απαίτησε από την πρώτη στιγμή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, από κάθε αρμόδια κρατική και τοπική αρχή, να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Μέλη και στελέχη του ΚΚΕ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων.
  • Οσο θυσιάζονται οι λαϊκές ανάγκες σε υποδομές προστασίας της ζωής και των περιουσιών των εργαζομένων στο βωμό του κέρδους, θα μετράμε καταστροφές και θύματα.
  • Δραματικά προφητικές οι επισημάνσεις και οι προειδοποιήσεις του ΚΚΕ σε ημερίδα για την αντιπυρική προστασία που πραγματοποιήθηκε το Μάη.

Eurokinissi


Eurokinissi


Eurokinissi


Eurokinissi


ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ