Παρασκευή 20 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ - 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με σύνθημα «Ηταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!» και με εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας συνεχίζεται το καλοκαιρινό ταξίδι του Φεστιβάλ.

Επόμενος σταθμός είναι η Γενισέα της Ξάνθης, όπου αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση μπροστά στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κώστας Βογιατζής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μαθητές, αφιέρωμα με τίτλο «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι πατεράδες μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;» και λαϊκό γλέντι.

Για τις επόμενες μέρες, εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης:

-- Στην Ικαρία, την Τετάρτη 25 Ιούλη, στην πλατεία Αγίου Κηρύκου, στις 9 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή του βίντεο του ΚΣ της ΚΝΕ που είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια ίδρυσης της Οργάνωσης και ιστορικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ομάδες της ΚΝΕ, αφιερωμένο στους αγώνες του λαού του νησιού και στην Ιστορία του Κόμματος.

-- Στο Αλιβέρι, το Σάββατο 28 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Στις 9.15 μ.μ. θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προηγηθούν μουσικό πρόγραμμα με έντεχνο τραγούδι με τους Μάριο Ρέτσα και Γιώργο Ιακώβου και βιντεοπροβολή για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσουν συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς» και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Κυργιώτη και του Τζάνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ