Πέμπτη 19 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τελευταίο «αντίο» στον σ. Χρυσόστομο Χρηστίδη

Με πολιτική κηδεία, κηδεύτηκε, χτες το πρωί, στα κοιμητήρια Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο σύντροφος Χρυσόστομος Χρηστίδης. Συγγενείς, συναγωνιστές και σύντροφοι, με βαθιά θλίψη αποχαιρέτησαν τον σ. Χρυσόστομο, που τόσο ξαφνικά «έφυγε» από τη ζωή πριν συμπληρώσει τα 70 του χρόνια.

Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας με θλίψη τον αποχαιρετά και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο Θ. Κυριακίδης, εκ μέρους των συντρόφων του από την ΚΟΒ Ανάληψης του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στη ζωή και την ακούραστη δράση του Χρυσόστομου Χρηστίδη, στη συμβολή του να κρατηθεί όρθιο το Κόμμα στην κρίσιμη μάχη ενάντια στον οπορτουνισμό την περίοδο 1989 - 1991 αλλά και στη συμβολή του στην ανασυγκρότηση των ΚΟ, ως μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΚΟ Θεσσαλονίκης και της Αχτιδικής Επιτροπής της Εργατικής Αχτίδας.

Επίσης, αναφέρθηκε στη συνδικαλιστική του δράση στο Σύλλογο Λογιστών, όπου για πολλά χρόνια εκλεγόταν μέλος της Διοίκησης και για δύο χρόνια διετέλεσε πρόεδρος, συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε να επανέλθει ο Σύλλογος σε ταξικά χέρια και σήμερα να συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ. «Αυτός είσαι, σύντροφε Χρυσόστομε. Βαθύς γνώστης της ιδεολογίας μας, συνεπής και πειθαρχημένος μαχητής του Κόμματος που αγάπησες, του τιμημένου ΚΚΕ. Καλό σου ταξίδι, σύντροφε», ανέφερε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ