Τετάρτη 18 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας - Πρόνοιας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Το βιομηχανικό προλεταριάτο, πρωτοπορία στον αγώνα της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη δημοτική αίθουσα Τυμπακίου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Το Σάββατο 21 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Ιθάκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση στην πλατεία στο Βαθύ, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης έκθεση από την 100χρονη πορεία του ΚΚΕ, έκθεση βιβλίου, καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 22 Ιούλη:

-- Στις 11.30 π.μ., η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Αμφιλοχίας (αίθουσα ΔΣ) εκδήλωση με θέμα: «Οι παραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας για την κάλυψη της διατροφής του λαού. Οι εξελίξεις στην κτηνοτροφία. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ και το παράρτημα Αρκαδίας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Κοσμά Κυνουρίας, στις 11 π.μ., στο μνημείο. Στις 12 μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού από την Βασιλική Γκιόκα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει στη Στυμφαλία εκδήλωση αφιερωμένη στη Μάχη της σοδειάς στη Στυμφαλία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην πηγή Κεφαλαρίου.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην εκδήλωση τιμής για τη μάχη της Χώρας. Στις 10 π.μ. θα γίνουν κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο νεκρών στο Μνημείο της μάχης, στο γεφύρι του Μανούσου. Στις 11.30 π.μ. ομιλία στο Πυργάκι από τον Σαράντο Κουκούμη (λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 8.30 π.μ. από την πλατεία της Υπαπαντής).

Την Παρασκευή 27 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλικαρνασσού Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Οταν το σκουπίδι γίνεται χρυσός για τους λίγους και δυσβάστακτο κόστος για το λαό. Διαχείριση απορριμμάτων από ποιον για ποιον;». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ